loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

1-3-2021
Aangepast trainingsschema n.a.v. versoepelingen coronamaatregelen
 

Beste spelers/speelsters, ouders (verzorgers) van leden,

 

Vanwege de versoepelen van de maatregelen is het weer mogelijk om in teamverband te trainen tot 27 jaar. 

 

Dit betekent dat de seniorenteams ook weer mogen trainen. Doordat de avondklok nog steeds van kracht is geldt er een eindtijd (20:30 uur) voor de trainingen. Normaliter starten seniorenteams vanaf 20:30 uur. Dit betekent dat wij wijzigingen hebben doorgevoerd in het trainingsschema om de seniorenteams ook te kunnen laten trainen. Concreet betekent dit als volgt; teams die normaliter 2x 1,5 uur training krijgen, zullen vanaf aanstaande woensdag 3 maart 1x 1 uur training krijgen en 1x 1,5 uur training. Voor alle overige teams blijft de trainingstijd 2x 1 uur.

 

Bijgevoegd trainingsschema gaat in vanaf aanstaande woensdag 3 maart en geldt tot nader order. Wij willen jullie vragen om goed naar het trainingsschema te kijken. Trainingsdagen en trainingstijden kunnen gewijzigd zijn. Indien er versoepelen of verscherping van de maatregelen worden ingevoerd volgt er een nader bericht.

 

Indien naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn dan horen wij dat graag: [email protected]

 

Met sportieve groeten,

 

Technische Commissie
 


BESTUUR

28-2-2021
Uitnodiging & agenda ALV 15 maart!
 

Beste spelers/speelsters, ouders (verzorgers) van leden, vrijwilligers,

 

Op maandag 15 maart om 20.00 uur aanstaande zal er een ALV plaatsvinden. Helaas is het dan nog niet mogelijk om de ALV in het clubhuis plaats te laten vinden. Daarom zal de ALV dit keer digitaal plaatsvinden via teams. Indien je graag aanwezig wilt zijn bij de digitale ALV van 15 maart, dien je jezelf op te geven door een mail te sturen naar [email protected]. Opgeven kan tot uiterlijk 12 maart. Uiterlijk zaterdag 13 maart ontvang je een Teams-link voor de ALV en zal je nog extra informatie ontvangen over hoe een digitale ALV in zijn werk zal gaan. 

 

Het bestuur nodigt alle leden en overige geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn. De vergadering start om 20.00 uur!

 

De agenda:

  1. Opening en mededelingen
  2. Terugblik vorig seizoen
  3. Financiën
  4. Seizoen 2020-2021 / seizoen 2021-2022
  5. Vragen en nabranders
  6. Afsluiting

 

Tijdens deze ALV zullen een aantal beslissingen genomen worden die voor jou als lid van belang kunnen zijn.  Kom dus en laat je stem horen. Zo beslis je mee over de toekomst van onze club. Wil je meestemmen? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent, zodat ook jouw stem telt. 

 

Wij hopen je te zien op 15 maart tijdens de digitale ALV!

 

Namens het bestuur,


Marc Koopmans

Secretaris VMHC Spitsbergen

 

5-2-2021
Spits Klikplus!
 
Shop jij ook regelmatig online, bijvoorbeeld bij bol.com, Hema of AliExpress? Als je vanaf nu via onze nieuwe pagina  https://spits.klikplus.nl bestelt, sponsor je daarmee jouw eigen club Spitsbergen. En dit kost je geen cent extra en je aankoop is volledig anoniem. Van elke aankoop ontvangen wij een commissie van de webshop en dat is dus mooi meegenomen. Ook sponsoren van de club kunnen hier aan deelnemen. Zij zijn te herkennen aan het stempel clubsponsor. Neem dus zeker een kijkje op de pagina en zet ‘m in je favorieten, deel ‘m met familie en vrienden zodat zoveel mogelijk mensen via deze site gaan shoppen, mochten er online aankopen gedaan worden. Heb je al een app van een webshop schakelt hij daar automatisch naar toe. Komende tijd worden er nog veel nieuwe webwinkels toegevoegd.