loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

17-11-2020
Laatste informatie Grote Club Actie!!
 
Beste leden,

Graag willen wij jullie verwijzen naar de bijlage.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.

Met sportieve groeten.

Het Bestuur
 15-11-2020
Bericht van het bestuur: zaalcompetitie gaat niet door!
 

Lieve sportieve leden, ouders en verzorgers,

 

Ik wil jullie graag via deze mail informeren over het besluit van de KNHB dat ze zaalcompetitie dit seizoen niet doorgaat en dat we de normale bijdrage van € 70,00 verlagen naar € 20,00.

 

Het zijn extreme tijden. Een tijd waarin we elkaar helaas niet meer in levende lijve treffen op ons gezellig zo clubje. Gelukkig kan de jeugd en jongste jeugd elkaar nog wel treffen, worden er zelfs interne wedstrijden georganiseerd en kunnen onze 18+’ers ook nog actief trainen binnen de regels van het RIVM, NOC*NSF en de KNHB. 

 

Geheel volgens verwachting heeft de KNHB besloten dit hockeyseizoen de zaalcompetitie niet door te laten gaan. De impact voor VMHC Spitsbergen is, dat we hebben besloten hebben om de gehele winter het huidige trainingsschema te volgen. Dit betekent voor VMHC Spitsbergen dus geen zaaltraining en geen zaalcompetitie dit hockeyseizoen, maar dat we de trainingen op de velden continueren.  

 

Zoals werd aangegeven in de laatste persconferentie, blijven we in deze lockdown tot half januari. VMHC Spitsbergen is voornemens om interne mid-winter-competitie te organiseren voor de jongste jeugd en jeugd. Het is ons streven per december te starten. Exacte invulling volgt zo spoedig mogelijk. Mag blijken dat na dit schrijven de regels versoepeld worden voor de sport, dan zullen wij jullie hierover natuurlijk zo snel mogelijk informeren.

 

Voor de zaalcompetitie (wedstrijden en trainingen) brengen wij normaliter € 70,00 in rekening. Kosten die nodig zijn voor het betalen van onze trainers en zaalgebruik. Gezien de situatie zal dat dit jaar niet bij u in rekening worden gebracht. Desalniettemin brengt het organiseren van een interne mid-winter-competitie en het doorzetten van de trainingen wel kosten met zich mee, zoals u zult begrijpen. Kosten voor trainers, scheidsrechters en zaalhuur. Dit seizoen wil VMHC Spitsbergen een bedrag van € 20,00 in rekening brengen bij alle leden om deels uit de kosten te komen. Wij zijn ons ervan bewust als bestuur dat dit een ALV aangelegenheid is. Echter zien wij de noodzaak om wel een extra bijdragen te vragen. Een bijdrage welke € 50,00 lager is dan normaal en er voor zorgt dat we wel kunnen blijven trainen en interne activiteiten kunnen organiseren om maar te kunnen blijven sporten.

 

In de nieuwe ALV, welke gepland staat voor 18 januari, willen wij jullie graag informeren over de financiële situatie van VMHC Spitsbergen. Hopelijk hebben we dan ook definitief uitsluitsel vanuit SportService Veenendaal over een kwijtschelden, deels of in zijn geheel, van de kosten voor zaalhuur.

 

Zoals eerder al aangegeven zitten we ook als club in zwaar weer, maar we houden moed en vol aan betere tijden voor de toekomst. Blijf sportief en gezond en geniet van het weekend.

 

Met sportieve groeten,

 

Bestuur VMHC Spitsbergen

Marieke Roorda

 

15-11-2020
De Bouwcommissie is opzoek!
 
De Bouwcommissie van VMHC Spitsbergen is zoekende naar een ouder of ouders die ervaring hebben met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan voor ons gezellige clubhuis. Heeft u hier ervaring mee en wilt u ons helpen dit MJOP op te stellen, stuur dan een email naar [email protected], met uw telefoonnummer. Ik zal u dan zo snel mogelijk bellen.
 
ALGEMEEN

30-8-2020
Trainingsschema seizoen 2020-2021 aangepast!
 
Beste leden,

Doordat wij genoodzaakt waren enkele aanpassingen door te voeren in het trainingsschema kan het zijn dat teams op andere dagen/tijden trainen.

Kijk goed in het schema wanneer je training hebt. Dit schema gaat vanaf morgen (maandag 31 augustus) in.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag. [email protected]

Met sportieve groeten,

Technische Commissie
 20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!