loginvolg ons: 
    Instagram
Teamindeling senioren seizoen 2022-2023 staat online!

Beste speelster en spelers van Spitsbergen

 

Het heeft lang geduurd, maar vandaag wordt dan toch de nieuwe indeling voor de senioren bekend gemaakt. De indeling staat achter de inlog van Spitsweb.nl onder documenten - teamindeling seizoen 2022-2023.

 

Wij hadden dit graag eerder gedaan, maar het was een lastige puzzel dit jaar. Met name, omdat we de afgelopen weken een heleboel nieuwe aanmeldingen en een paar last minute opzeggingen te verwerken kregen, waardoor we herhaaldelijk opnieuw moesten beginnen.

 

Uiteindelijk spelen we komend seizoen met 6 dames (was 4) en 3 heren (was 4) seniorenteams.

 

Bij de dames zijn dit: 3 Jong Dames en 3 Dames teams en bij de heren: 2 Heren teams en een Veteranen team.

 

Specifiek voor Dames 1 hebben we uitgebreid gekeken naar de TIPS formulier en hebben we samen met de trainers van afgelopen seizoen een indeling gemaakt rekening houdend met hockey technische scores, maar ook met de mix voor de verschillende posities. Helaas hebben we op het moment nog geen trainer/coach voor Dames 1, we zijn hier hard naar op zoek. Het is mogelijk, dat als we die gevonden hebben deze persoon nog aanpassingen wil doen in de selectie, dus dit zou nog op detail kunnen leiden tot aanpassingen.

 

Voor de andere Dames teams is gekeken naar voorkeuren die zijn doorgegeven door de speelsters/spelers en hebben bijna alle verzoeken kunnen honoreren.

 

Bij de Heren hebben we in de basis de teams van afgelopen jaar hetzelfde gehouden, waarbij de spelers van de Jong Heren zijn doorgeschoven naar Heren 1 of Heren 2.

 

Hopelijk gaan we met zijn allen er een goed, sportief en succesvol jaar van maken.

 

Met sportieve groeten,

 

TC, senioren commissie en bestuur

 
 

terug naar vorige scherm