loginvolg ons: 
    Instagram
Onze trimhockeyers zijn nog op zoek naar nieuwe leden!

HEB JE NOG NOOIT GEHOCKEYD MAAR ZOU JE HET WEL EENS WILLEN PROBEREN? OF WEER OPSTARTEN MET HOCKEY NA EEN (TE) LANGE STOP? DAN IS TRIMHOCKEY VAST WAT VOOR JOU.

Bij trimhockey train je 1-2 keer per week samen met een groep enthousiastelingen variƫrend in hockeyervaring en leeftijd. De trainingen bestaan uit het werken aan de conditie, een aantal technische oefeningen en eindigt meestal met een partijtje. Na de training praten we nog wat na onder het genot van...

Er zijn twee trainingsdagen waar je kunt aansluiten, namelijk op de woensdag avond om 20.30 uur en op de donderdag ochtend om 09.00 uur. Op 6 maart gaan we weer op de woensdag van start. Wij van de trimmers zouden het gezellig vinden als je een keertje mee deed! Omdat wij ook begrijpen dat je misschien twijfelt of hockey wat voor jou is, kun je altijd beginnen met drie gratis proeftrainingen.

Hockeyervaring is absoluut niet nodig. De meeste trimhockeyers hebben geen hockey achtergrond. Het is gewoon leuk om met elkaar buiten bezig te zijn. Dus meldt je aan en kom met ons meedoen. Of kom gewoon kijken waar wij mee bezig zijn. Voor sticks wordt gezorgd.

Aanmelden voor een proeftraining of lid worden kandoor het aanmeld formulierof door een mail te sturen naar [email protected].

 
 

terug naar vorige scherm