loginvolg ons: 
    Instagram
VMHC SPITSBERGEN G-HOCKEY TEAM ZOEKT TEAMLEDEN M/V

Ben je sportief, ouder dan 8 jaar, hou je van gezelligheid en lijkt het je leuk om te (leren) hockeyen? En dat samen in een team met nog meer enthousiaste teamleden (met verstandelijke beperking). Dan zoeken we jou! Kom dan eens langs en doe een keer mee.

VMHC Spitsbergen is een club voor iedereen, dus ook voor jongeren en ouderen met een beperking. VMHC heeft een eigen G-hockeyteam en kan wel wat nieuwe leden gebruiken.

Nu komt het team leden te kort, waardoor er geen wedstrijden gespeeld kunnen worden. Dat is jammer. Om toch te kunnen spelen organiseerde een damesteam onlangs een wedstrijd. We hopen dat meer teams zich hiervoor willen aanmelden. Het G-team is geen geduchte maar wel een sportieve, enthousiaste tegenstander.

Kortom, ben je zelf of ken je iemand die het leuk lijkt om mee te doen? Of wil je als hockeyteam een keer tegen dit enthousiaste team spelen? Neem dan contact op met Franca de Kock

Je kunt Franca bereiken door te mailen naar [email protected]. Daarnaast is zij ook telefonisch bereikbaar op 06-12094485

 
 

terug naar vorige scherm