loginvolg ons: 
    Instagram
G-Hockey algemeen 

G-Hockey is een teamsport. Wij leren je dat het leuk is om met een stick tegen een bal te slaan. Dat betekent dat wij je ook leren hoe je goed kunt samen spelen.
Jij bent dan lid van de vereniging en kunt deelnemen aan alle activiteiten die georganiseerd worden. Je hoort er helemaal bij onder het motto:


"Normaal wat normaal kan en speciaal wat speciaal moet."


Daarnaast bevordert het lidmaatschap van een gewone sportclub de integratie met anderen.


Voor wie is G-Hockey
G-Hockey is voor mensen vanaf 8 jaar, met een verstandelijke of een lichamelijke beperking die niet rolstoelbegonden zijn, en het leuk vinden om te sporten bij een gewone sportvereniging. Je moet wel in staat zijn om op een veilige manier deel te nemen aan de hockeyactiviteiten.


Wanneer
De trainingen worden gegeven op zaterdag morgen van 10.00 - 11.00 uur.
Er is altijd een hoofdtrainer aanwezig met daar naast een aantal begeleiders. Er wordt rekening gehouden met ieders niveau.


Waar
De training zal worden gegeven op één van de velden van VMHC Spitsbergen.
Adres: Groeneveldselaan 9, 3902 HA Veenendaal.


Kosten
Net als de andere leden van de hockeyclub Spitsbergen betaal je contributie. De contributie is gelijk aan die van trainingsleden.


Contact opnemen
Contactpersoon voor het G-hockey is Franca de Kock.
Als je meer informatie wilt over G-Hockey of met een kennismakingstraining mee wilt doen, neem dan contact op via e-mail: [email protected] of telefonisch 06-12094485.

Wij hopen je binnenkort een keer te zien op een van onze trainingen!