loginvolg ons: 
    Instagram
Teamsponsoring 

Teamsponsoring 
Regelmatig krijgt de sponsorcommissie vragen over hoe teams om moeten gaan met bijvoorbeeld de sponsoring van een trainingspak, hoodie of tas. Deze uitingen van betrokkenheid juichen wij van harte toe. Er zijn regels verbonden aan dergelijke initiatieven. Om hier duidelijkheid in te scheppen heeft de sponsorcommissie de volgende werkwijze opgesteld.

1.VMHC Spitsbergen heeft een contract met een producent van hockeykleding en hockeyattributen, ClubColors. Contractueel is vastgelegd dat bij sponsoring hockeykleding en hockeyattributen dienen te worden aangeschaft via de VMHC Spitsbergen Online Shop.

2.Vanuit VMHC Spitsbergen is het er aan gelegen om als vereniging een identiteit neer te zetten die clubwaardig is. Dus een identieke uitstraling qua trainingspakken en -attributen. Het VMHC Spitsbergen logo mag dus ook enkel worden gebruikt op kleding dat wordt besteld via onze vaste leverancier.

3.Stel de gewenste set aan hockeykleding samen die jij, door jouw sponsoren wenst aan te laten aanschaffen. Uiteraard niet m.b.t. het reguliere Spitsbergen veldtenue. Ons gele Spits-shirt als wel onze sokken en short/rokje dienen niet gebruikt te worden voor andere sponsoren. Die exclusiviteit is voorbehouden aan ons eigen clublogo en onze hoofdsponsors, Huis & Hypotheek, AW Security, Roelofsen Bloemen en ClubColors.

Huis & Hypotheek - Onafhankelijk financieel advies        
AW Security B.V.
  VMHC Spitsbergen hoofdsponsor: Roelofsen Bloemen Veenendaal     VMHC Spitsbergen hoofdsponsor: ClubColors

4.Op de door jullie uitgekozen teamkleding (bijv. hoodie, trainingsbroek, -jasje) ziet onze club graag, net als op de plaatsen van de reguliere tenues, ons clublogo terugkomen. Uiteraard is deze wens gebaseerd op clubtrots! ClubColors en Axent Reclame zullen hier zorg voor dragen.
5.Wilt u support, dan kan onze kledingcommissie u natuurlijk veel verder helpen, [email protected].  

Contactgegevens 
Mail voor meer informatie en/of toelichting naar de sponsorcommissie van VMHC: [email protected]