loginvolg ons: 
    Instagram
Richtlijnen 

VMHC Spitsbergen verwelkomt graag nieuwe kledingsponsors en sponsors in het algemeen, bijvoorbeeld bedrijven die trainingspakken van een team willen leveren of zelfs een hele categorie teams willen sponsoren. Het is altijd leuk als een team er uniform en professioneel bij loopt en natuurlijk fijn dat er bedrijven zijn die daar financieel aan willen bijdragen!

Richtlijnen 
Uitgesloten van kledingsponsoring, is vanzelfsprekend het reguliere wedstrijdtenue van VMHC Spitsbergen. Dit is strikt vastgelegd door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. De exclusiviteit voor het wedstrijdtenue is voorbehouden aan ons eigen clublogo en onze hoofdsponsors.

Voor onze wedstrijdtenues en gesponsorde trainingspakken, maar ook gesponsorde tassen en ander hockeyaccessoires, heeft VMHC Spitsbergen een samenwerking met een Nederlandse producent, ClubColors. Dit houdt in dat als u een hockeyteam wilt sponsoren en bijvoorbeeld het hele team hetzelfde trainingspak wil geven, of andere hockeyaccessoires met uw logo(s) erop, dan zal dit moeten worden aangeschaft bij onze kledingpartner.

Het is altijd leuk als een team er uniform en professioneel bij loopt en natuurlijk fijn dat er bedrijven zijn die daar financieel aan willen bijdragen!

In verband met het nieuw sponsorbeleid en de algemeen geldende regels binnen onze club, zouden wij graag alle ge├»nteresseerden voor het sponsoren van kleding willen vragen altijd eerst contact op te nemen met de [email protected] en de [email protected], zodat alle afspraken uniform kunnen worden vastgelegd. Elke vorm van kledingsponsoring, die zonder overleg met de sponsorcommissie wordt doorgevoerd, kan door de club worden geweigerd.

Uiteraard juichen wij elk initiatief tot sponsoring enorm toe, zeker gezien de huidige tijd!

Neem voor meer informatie m.b.t. de richtlijnen en mogelijkheden contact op met de sponsorcommissie en de kledingcommissie door een mail te sturen naar [email protected] en [email protected].

Contactgegevens 
Mail voor meer informatie en/of toelichting naar de sponsorcommissie van VMHC: [email protected]