loginvolg ons: 
    Instagram
Sponsormogelijkheden 
Samen sportief en zakelijk scoren met VMHC Spitsbergen! 
Hockey is in Nederland een succesvolle sport en wint aan populariteit! Dankzij de media is er steeds meer aandacht aan de hoofdklasse competitie, de Euro Hockey League en niet te vergeten de prestaties van onze nationale hockeydames en -heren. Met honderdduizenden leden en nog veel meer enthousiaste fans. Door sponsor te worden in het hockey is het mogelijk deze interessante doelgroepen te bereiken. Dit geldt ook bij VMHC Spitsbergen. Wij kunnen u in contact brengen met onze leden en de vele wekelijkse bezoekers die onze hockeyvereniging bezoeken. Doormiddel van de vele communicatiemogelijkheden, kunnen we uw merk en uw boodschap op vele manieren bij onze achterban onder de aandacht brengen en daarbij uw merkwaarde vergroten.

Ons motto ‘samen sportief en zakelijk scoren’, is dat de sponsorinkomsten voor VMHC Spitsbergen een onmisbare bron zijn van inkomsten. Inkomsten die wij besteden aan ons voortbestaan en haar ontwikkeling van haar leden. Niet alleen jeugd maar ook met senioren. De maatschappelijke ontwikkeling waarbij gezondheid en sport steeds belangrijker worden, helpt hier natuurlijk enorm bij. Deze groei hadden we niet kunnen realiseren zonder de steun van onze trouwe sponsoren. 

Bij VMHC Spitsbergen is het ‘samen sportief en zakelijk scoren’, via verschillende platformen, media, online maar ook direct op en rond de velden. Bij VMHC Spitsbergen bouwt u een aantrekkelijk en goed netwerk op, zowel particulier als zakelijk.

Toonaangevende sport
Uiteenlopende media, waaronder televisie, print en online, besteden aandacht aan de hoofdklasse competitie, de Euro Hockey League en aan de prestaties van onze nationale hockeydames en -heren. Het is dan ook begrijpelijk dat veel bedrijven de hockeysport kiezen als platform voor hun marketing en communicatie. Sponsoring is een uitermate geschikt medium voor het vergroten van de naamsbekendheid, het verbeteren van het imago, maar ook het verbreden van het zakelijke netwerk.

Interessante doelgroep
Onze leden en hun achterban vormen een uitermate interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen, die op een ongedwongen en sportieve manier met hen in contact willen komen. VMHC Spitsbergen is al ruim 35 jaar een stabiele en gezellig hockeyvereniging. Reden waarom bedrijven vaak kiezen voor onze club om deel uit te maken van de community van VMHC Spitsbergen.
 
Favoriete club
Sportsponsoring is een zeer ‘sympathiek’ instrument waarmee een bedrijf haar marketing- en communicatiestrategie kan ondersteunen. Het stelt een bedrijf in staat om de bedrijfsnaam, het product, of de dienst dynamisch te presenteren, terwijl het bedrijf tevens een belangrijke rol speelt als supporter van de favoriete sportclub of het team. Kortom, er is sprake van een wederzijds voordeel.

Kernwaarden
Bij VMHC SPITSBERGEN kennen en erkennen we 5 kernwaarden die we in ons spel, omgang en communicatie hanteren. Deze 5 kernwaarden staan voor de acroniem SPITS, de afkorting van Spitsbergen:
  1. Sociaal: betekent dat een mens geneigd is zich in een groep te begeven. Een groep enthousiastelingen op en rond het hockeyveld waar we elkaar respecteren en op een respectvolle manier omgaan met onze leden, vrijwilligers en bezoekers; 
  2. Plezier: wat we leuk vinden is dat onze leden en bezoeker zich vol plezier begeven op ons sportcomplex. Plezier staat voorop bij VMHC Spitsbergen. We omarmen onze clubcultuur; 
  3. Interactie: is een wisselwerking, een wederzijdse actie tussen mensen, op het veld en buiten het veld, maar ook een platform voor onze sponsors
  4. Team: is een groep personen die door middel van samenwerking probeert om hetzelfde doel te bereiken. Door de inzet van onze spelers, vrijwilligers en sponsors en daarmee winst te behalen voor onze vereniging.
  5. Spel: is een activiteit waaraan meerdere mensen deelnemen als vermaak en/of om een of meer vaardigheden of talenten ten volle te benutten of te vergroten. Bij VMHC Spitsbergen zijn we een prestatiesportclub waarbij iedereen binnen zijn/haar kunnen en binnen zijn comfort zone aan de hockeysport kan deelnemen.
Sponsormogelijkheden
Het sponsorbeleid van VMHC Spitsbergen is gericht op flexibiliteit en continuïteit. Wij proberen onze Sportvrienden voldoende sponsormogelijkheden te bieden, zodat het aantrekkelijk is een relatie met de vereniging en de leden aan te gaan. De meest eenvoudige manier om uw merk kenbaar te maken bij onze leden en onze bezoekers, is het plaatsen van reclamedoeken langs een van de velden of op nieuwe locaties op het sportcomplex. Deze reclamedoeken zijn vriendelijker voor het milieu en voor uw portemonnee in vergelijking met onze voorgaande reclameborden. Reclamedoeken hebben een afmeting van 800 x 2.400 mm en worden direct besteld bij en geleverd door onze vaste partner Axent Reclame. De opmaak wordt voor u gedaan door onze vaste partner OkkerReclame. De productiekosten voor het reclamedoek worden direct betaald aan Axent Reclame, zonder tussenkomst van VMHC Spitsbergen. Dit is in uw financieel voordeel.

Downloads:

Voor het ophangen van uw reclamedoek of -doeken, daar rekent VMHC Spitsbergen de volgende vergoedingen voor:
• Huur ruimte tbv. reclamedoek* langs veld 800 x 2.400 mm, € 225,00 per jaar;
• Huur ruimte tbv. reclamedoek* langs veld 800 x 2.400 mm, € 600,00 per 3 jaar;
• Overige combinaties zijn uiteraard bespreekbaar met de sponsorcommissie.
• Huur ruimte tbv. reclamedoek* aan clubhuis, € 500,00 per jaar;

* Prijzen zijn exclusief productiekosten reclamedoek. Deze kosten bedragen € 125,00 excl. BTW en dienen zonder tussenkomst van VMHC Spitsbergen te moeten worden voldaan aan Axent Reclame.

Team & Shirtsponsoring
De sponsors van ons clubtenue zijn: Huis & Hypotheek, AW Security en Roelofsen Bloemen. Het complete wedstrijdtenue wordt geleverd door ClubColors. Het sponsoren van team trainingspakken, tassen en kleding is natuurlijk mogelijk. Onze hoofdsponsor ClubColors bespreekt graag de mogelijkheden met u. De tegenprestaties worden met de sponsorcommissie besproken. Overigens geldt deze optie ook voor de overige jeugd- en seniorenteams. Het is de richtlijn dat wanneer u teamkleding, trainingskleding of andere accessoires wil aanschaffen, dat dit gebeurt via onze online VMHC Spitsbergen webshop.

Adopteer een hele jeugdcategorie!
De jeugdafdeling van VMHC Spitsbergen bestaat uit zo’n 450 kinderen. Deze zijn verdeeld in diverse leeftijdscategorieën. Met sponsoring van een hele categorie kunt u zich als sponsor heel gericht tot een specifieke doelgroep richten. Hierin denken wij graag met u mee.

Extra in het zicht?
Wilt u extra in het zicht komen van onze leden en bezoekers, dan bieden wij een aantal aantrekkelijke uitbreidingen:
• Stoeptegel(s) hardsteen met gele gravure op Spits Boulevard € 250,- per tegel;
• Naamsvermelding op hockeydoel(en) € 250,- per doel;
• Dug-out(s), € 250,- per dug-out, per jaar;
• Clubhuissponsoring, nader met elkaar overeen te komen;
• Spitsweb-vermelding, inbegrepen;
• Spits-app promotion, nader met elkaar overeen te komen;
• Een nieuw en uniek platform om uw online website te promoten, via spits.klikplus.nl;
• Creatieve mogelijkheden om bijvoorbeeld uw logo op onze koffiebekers te printen.

Wij promoten uw online webshop
VMHC Spitsbergen is gaan samenwerken met een Veenendaalse startup, Klikplus.nl. Klikpus.nl is een digitaal platform waar de grote bekende online webshops vertegenwoordigd zijn. Woonwarenhuizen, kleding, maar ook online eten bestellen. Maar omdat wij onze site zelf beheren, spits.klikplus.nl, kunnen wij ook voorrang geven aan onze sponsors. Op deze manier promoot VMHC Spitsbergen uw online shop onder onze leden. Op deze manier kunnen wij uw merkwaarde vergroten en zorgen voor meer traffic op uw website.

Contactgegevens 
Mail voor meer informatie en/of toelichting naar de sponsorcommissie van VMHC: [email protected]