loginvolg ons: 
    Instagram
Beleid 

De club streeft er naar in haar beleid zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn. Het beleid van de club is daarom vastgelegd in een aantal documenten zoals statuten, huishoudelijk reglement en een algemeen meer jaren beleidsplan waarin de doelstellingen van de club zijn vastgelegd.

 

Beleid Roken en Alcohol

Rookvrije club

VMHC Spitsbergen is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We hebben daarom vanaf 1 januari 2019 een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. 

 

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.  

Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers wel om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. 

 

Alcohol | Onder de 18 NIX

Wij schenken geen alcohol aan leden en bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Barmedewerkers kunnen het legitimatiebewijs vragen aan jongeren die er jonger uitzien dan 25 jaar. Hierdoor kunnen we beter garanderen dat we geen alcohol verkopen onder de 18 jaar. Het zelf meenemen van alcoholische dranken is niet toegestaan, ongeacht de leeftijd.

Een volwassene of jongere boven de 18 jaar mag geen alcohol kopen bij de bar en doorgeven aan een jongere die nog geen 18 jaar is. Mocht dit wel gebeuren zal het bestuur een sanctie opleggen aan de persoon boven de 18 jaar en de persoon onder de 18 jaar. 

De gemeente Veenendaal controleert of verenigingen zich aan de wet houden. VMHC Spitsbergen kan een boete krijgen wanneer we toch alcohol verkopen aan leden en bezoekers onder de 18 jaar. Ook kunnen jongeren onder de 18 jaar die op het terrein of in het clubhuis van VMHC Spitsbergen  alcohol bij zich hebben (open of gesloten blikje of flesje) een boete krijgen. Zij hebben dan namelijk alcohol in hun bezit in de openbare ruimte en dat is strafbaar onder de 18 jaar. 

VMHC Spitsbergen ondersteunt de overheid bij het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik. In dit kader heeft VMHC Spitsbergen ook een Alcoholprotocol opgesteld  voor ‘feesten en evenementen’.  

Na inlog op de website met lidnummer en wachtwoord is een aantal actuele documenten in te zien via het hoofdmenu Club-Documenten-Algemene Informatie.