loginvolg ons: 
    Instagram
Versoepelingen coronamaatregelen 26 januari 2022
Beste hockeyers en ouders/verzorgers van VMHC Spitsbergen,

Eindelijk was daar het goede nieuws gisteravond! We mogen weer, in de zaal, op het veld (midwintercompetitie), langs de lijn en in het clubhuis! De KNHB heeft dan ook besloten om de afgebroken competities per direct te herstarten en de wedstrijden die stonden gepland vanaf 26 januari volgens het schema te spelen.

Houd je aan de regels!
Om te zorgen dat we mogen blijven spelen is het belangrijk dat we ons nog steeds aan de maatregelen houden. De KNHB heeft een mooi overzicht gemaakt dat je hier kunt vinden. 

Ons clubhuis zal tijdens de midwintercompetitie geopend zijn, uiteraard gelden hier én voor het gebruik van onze kleedkamers en toiletten de geldende maatregelen met betrekking tot CTB en mondkapjes.

We weten dat er veel teams zijn die te maken hebben met besmettingen binnen hun team. We hopen dan ook dat er zoveel mogelijk wedstrijden gespeeld kunnen worden. Voor de coaches geldt: Wanneer je team te weinig spelers heeft om een wedstrijd te kunnen spelen, meld je dan bij [email protected]  

TIP
Het is uiteraard een persoonlijke keuze, maar het afnemen van een zelftest voor je naar je wedstrijd gaat, kan ertoe bijdragen dat je team zoveel mogelijk intact blijft voor de volgende wedstrijd!

Heel erg veel plezier en succes op het veld, in de zaal en langs de lijn!!


 
 

terug naar vorige scherm