loginvolg ons: 
    Instagram
Laat je stem horen | Ledenonderzoek
Waarom een Ledenonderzoek binnen VMHC Spitsbergen? 
Het is vanzelfsprekend erg gezond om met hockey bezig te zijn! Om te werken aan je conditie en techniek en al groeiend meer plezier te beleven aan het prachtige hockeyspel. Andersom is het ook gezond voor VMHC Spitsbergen om zich met enige regelmaat een beeld te vormen van hoe haar (ouders/verzorgers van ) leden de club beoordelen en hen te vragen hoe de club nog beter kan aansluiten op hun collectieve wensen en doelen.

Elke mening telt! 
En waar de grootste gezamenlijke behoefte ligt, daar kunnen we als hockeyvereniging bindend aan clubconditie en clubtechniek gaan werken! 

Kortom: BEELDVORMING, BEHOEFTE, BINDING!

Het onderzoek is een eerste aanzet om te achterhalen hoe wij naar ónze hockeyclub kijken en uiteraard jullie suggesties en ideeën voor vernieuwing of verandering te achterhalen. Dit ledenonderzoek is opgezet voor spelende leden of de ouders/verzorgers van onze jongste leden. Je anonimiteit is gewaarborgd tenzij je voor een mooie hockeystick in aanmerking wilt komen. Alleen dan zul je je mailadres achter moeten laten. 

Klik op:  VMHC Spitsbergen | Clubonderzoek en geef VMHC Spitsbergen jouw waardevolle mening. Het invullen van de enquête neemt maximaal 2-4 minuten in beslag. Hartelijk dank voor je medewerking!


 
 

terug naar vorige scherm