loginvolg ons: 
    Instagram
Van het Bestuur | voorwoord nieuwsbrief mei 2017
Hoewel er nog volop gespeeld wordt op de velden, zijn verschillende commissies achter de schermen al druk bezig met zaken die voorbij het seizoenseinde vallen. Denk daarbij aan voorbereidingen voor de selectietrainingen die in de week van 15 mei plaats gaan vinden. Verderop in de nieuwsbrief meer hierover.  

Wist je trouwens dat wij volgend seizoen wat te vieren hebben? VMHC Spitsbergen bestaat dan 35 jaar! En dat gaan we inderdaad vieren. Nu al bundelen alle commissies hun krachten om het naderende lustrum van 21 oktober tot een écht feest te maken

Tot slot… als bestuur zitten wij natuurlijk ook niet stil. Kom naar de Algemene Leden Vergadering van 12 juni en wij informeren jullie over de stand van zaken en alle plannen die er zijn. 

Voor die tijd willen wij je vragen deel te nemen aan het Ledenonderzoek dat deze maand gehouden wordt. In het artikel hieronder leggen wij je uit wat dit precies inhoudt en waarom je zeker deel moet nemen. Tevens kun je direct doorklikken om de enquête in te vullen.
 
 

terug naar vorige scherm