loginvolg ons: 
    Instagram
Sponsor in de spotlights | Van Wakeren Beveiliging
Van Wakeren Beveiliging behoort al ruim 20 jaar tot de selecte groep van beveiligingsbedrijven die total-care beveiligingsoplossingen biedt voor particulieren, bedrijven, winkels, scholen en overige instellingen. 

Als specialist in elektronische beveiliging zijn wij voor onze opdrachtgevers dé partner die gegarandeerd over uitgebreide en actuele kennis beschikt op het gebied van techniek en regelgeving. Of het nu gaat om de beveiliging van uw woonhuis of uw bedrijf, het aanleggen van een brandmeldsysteem of video observatiesysteem, bij Van Wakeren Beveiliging bent u aan het juiste adres. 

Wij adviseren en begeleiden bij de aanleg en onderhoud van brandmeldsystemen, inbraakbeveiligingssystemen, cameracontrole- en toegangscontrole systemen. Betrouwbaarheid, verantwoorde prijsstelling en 24/7-service zijn de pijlers waar de duurzame relatie met onze opdrachtgevers op rust.

Mijn dochter Jasmijn Keulen heeft altijd met heel veel plezier gehockeyd bij Spits. Ik ben zelf ook een paar jaar coach geweest en hier erg veel plezier aan beleefd. Ik blijf VMHC Spitsbergen een leuke en gezellige club vinden.

Erik van Keulen | Directeur Eigenaar Van Wakeren Beveiliging

 
 

terug naar vorige scherm