loginvolg ons: 
    Instagram
Sponsor in de spotlights | Van Dijk – Van Essen Makelaars
Van prachtige starterswoningen tot vrijstaande droomhuizen uit het topsegment. Eén ding is overduidelijk: Van Dijk – Van Essen makelaars is in Veenendaal en Rhenen dé makelaar voor iedereen. 

Net dat stapje extra

Niet voor niets vertrouwen vele opdrachtgevers ons de verkoop van hun woning toe. Die eerste echte koopwoning of die belangrijke plek waar het samenwonen ooit begonnen is. Waar misschien wel kinderen ter wereld kwamen. Die vertrouwde plek waar zoveel moois heeft plaatsgevonden, gaat nu toch ingeruild worden voor een andere woonruimte. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol uw woning is en alleen al daarom zetten wij net dat stapje extra voor u. 

Met passie en aandacht resultaat boeken

Uw woning is bij ons in goede handen en wij zorgen er samen met u voor dat de gewenste prijs bereikt wordt. Wij weten waar het huidige tijdperk om vraagt en u plukt daar de vruchten van. Dit is het makelaarskantoor van nu én van de toekomst. Twijfelen is niet nodig, pak de telefoon (0318-542477) en daag ons maar uit. 

Vrijblijvend advies of een concrete opdracht maakt geen verschil. Iedereen krijgt hier de passie en aandacht die zo nodig is. Wij kennen de ontwikkelingen in de markt op ons duimpje, weten hoe belangrijk helder en eerlijk communiceren is en… komen voor u in actie!

Wij dragen de hockeyvereniging VMHC Spitsbergen een warm hart toe omdat een enorm team van vrijwilligers zich met veel passie en enthousiasme inzet voor deze mooie vereniging! 

Erik van Dijk  | Van Dijk van Essen Makelaars, Uw makelaar in Veenendaal

 
 

terug naar vorige scherm