loginvolg ons: 
    Instagram
Haal sponsorgeld binnen met de Jumbo Spek de clubkas actie!
De 4 Veense Jumbo winkels organiseren een unieke lokale actie waarbij ze maar liefst € 20.000,- euro aan sponsorgeld verdelen onder de deelnemende sportclubs. VMHC doet natuurlijk mee, maar wij hebben daarbij jouw hulp nodig! Op 13 februari stond de teller al op meer dan € 1.000,-

Hoe werkt het?
Bij de kassa ontvang je van 8 februari t/m 21 maart een waardebon bij besteding van elke € 15,- en bij diverse speciale aanbiedingen. Elke waardebon is 1 punt waard. Scan de waardebon(nen) bij de actiekast in de winkel of vul de code in op de Facebook pagina van een van de Jumbo's en kies voor VMHC Spitsbergen.

Hoe wordt het bedrag per club bepaald?
Elke club ontvangt aan het einde van de actie een geldbedrag voor de clubkas naar verhouding van het aantal punten, die voor de club zijn binnengekomen. 

Wie kan er mee doen?
Alle klanten kunnen meedoen. Dus naast leden van de club kunnen vader, moeder, opa, oma, vrienden en buren allemaal meedoen en stemmen op VMHC Spitsbergen. Zorg dus dat je genoeg mensen inschakelt om dit te doen!

Extra goed doel
Met elke waardebon steunt je ook nog een Veens goed doel. In de winkel, op Facebook en in de Veenendaalse Krant kun je het goede doel vinden. 

Doe je mee?

 
 

terug naar vorige scherm