loginvolg ons: 
    Instagram
Volvo-dealer Henk Scholten sponsort hockeyclub VMHC Veenendaal

In december tekende onze voorzitter Willem Winter een sponsorovereenkomst met Chris van Brenk, directeur van Volvo-dealer Henk Scholten in Ede. Met de ondertekening start een nieuw en intensief samenwerkingsverband dat voor beide partijen de nodige vruchten moet gaan afwerpen.


Niet zonder trots meldt Chris van Brenk dat Volvo en hockey een goede relatie hebben. ,,Als je hockeyt, dan heb je bijna vanzelfsprekend wel eens in één van onze auto’s gezeten op weg naar een uitwedstrijd. Veel hockeyers hebben trouwens zelf ook een Volvo. Het is van alle automerken de meest verkochte auto in de hockeywereld, typisch een gezinsauto voor hockeyouders.’’

Als lokale Volvo-dealer willen we door middel van deze samenwerking nog meer (ouders van) lokale hockeyers kennis laten maken met onze producten. Wij gaan deze samenwerking dan ook actief benutten om onze nieuwste Volvo-modellen en ons bedrijf extra te promoten.

"Ook van uit onze importeur zijn we aangespoord lokaal verbinding te zoeken met een hockeyclub. Onder het motto "Je koopt toch liever een auto bij een vriend dan bij een vreemde?’’ is een lokale samenwerking voor ons beslist interessant,” aldus Chris van Brenk. De samenwerking zal niet onopgemerkt aan de leden en bezoekers van VMHC voorbij gaan. Een van de speelvelden wordt compleet aangekleed als Volvo Henk Scholten-veld, een groot jeugdtoernooi zal door Volvo-dealer Henk Scholten worden gesponsord en op diverse plekken in- en om het clubhuis zal de sponsornaam prominent terugkomen.

"Al met al denken we met deze samenwerking ons op een goed manier te kunnen profileren als zijnde de Volvo-dealer voor de Vallei-regio.”

Op de foto tekent Chris van Brenk (rechts) het sponsorcontract met VMHC voorzitter Willem Winter en VMHC PR & sponsoring verantwoordelijke Edgar Engel.  Foto: Jacques Jullens Photography  



 

 
 

terug naar vorige scherm